Tuesday, July 13, 2010

5

Ieri a fost ziua blogului meu si m-am gandit sa-i zic la multi ani. 5.

Nu-s tocmai ce-ai numi un "blogger" si stiu ca de 2 ani il ignor din ce in ce mai des, nu mai scriu pe el de vreo 4 si pun poze din 3 in 3,14.

Dar mi-e drag de el, ca mi-a adus mereu prieteni noi (eu fiind tipul "ala" dubios care isi face mai intai prieteni online si abia mai tarziu isi face curaj sa-i si vada).

Ca tot veni vorba de prieteni, primul care m-a vizitat (si care a stiut de blogu' meu) a fost Eddie, pe care nu l-am intalnit inca, dar ii promit inca o data ca tot ajung eu in viata asta si in Australia.

Al doilea, venit pe aceeasi filiera a defunctului forum Spymac, a fost Geehumshriber aka the Cookie Monster, cu care vorbesc si azi si sper sa vorbesc odata si odata si live, in Damasc.

Ma mai citeau pe atunci (poate inca o mai fac... desi nu prea mai au ce) Lektorul, ri14 aka Netstalkeru' aka fcb, Painkilleru', Petrvs, pe vremea cand era CyberGolem, Roxa, Silviu, Monsoux, apoi Cip, apoi Andreiard, Octiliniu si Troniu.

5 ani, 4 camere foto si 853 de posturi de posturi mai tarziu (o sa mai tai poliloghia nostalgica, ca deja m-am plictisit de scris, probabil pentru ca de vreo 4 ani o fac zilnic, la job) ma uit inapoi si nu pot decat sa remarc "Of, ce poze proaste faceam si ce aberatii insiram. Oare ce cautati toti pe aici?". Dar cum toata lumea incepe de la macro de floricele si close up-uri de pisici... si cum eu n-am pisica, o sa inchid cercul cu poze cu catel, ca de-asta am, de doua zile (si doua nopti foarte scurte): meet Luca, zee beagle.

Luca Luca Luca

14 comments:

 1. flaviu@comanescu.ro10:53 PM, July 13, 2010

  eheee... zee old spymac times. deci blogu' inca e in feedreader. a puppy is a womans best friend, eh?

  ReplyDelete
 2. Iaca si io, inca p-aici

  ReplyDelete
 3. Parca e un moment din Cismigiu & Co., dupa 20 de ani :)

  Cu scuzele de rigoare, ex-Troniu updated :)

  ReplyDelete
 4. inca te mai citesc! La multi ani :)

  ReplyDelete
 5. ma simt din nou important :)

  ReplyDelete
 6. La mulţi ani blogului şi la cât mai multe poze reuşite şi cât mai multe aparate foto proprietarului :).

  ReplyDelete
 7. La multi ani!!!
  Luca e cool tare de tot

  ReplyDelete
 8. La mulţi ani puiului de 5 ani!

  ReplyDelete
 9. I`m still here, esti printre cele mai "vechi" persoane din reader si tare rau imi pare ca nu ne-am mai intalnit cand am castigat biletul ala la Sonisphere. :) Dar vara-i lunga, urmeaza Peninsula. :D La multi ani blogu` !

  ReplyDelete
 10. Hai sa-ti traiasca si blogul si beagelul!

  Si eu ma mai uit pe aici ca scrii bine ce scrii si pozezi bine ce pozezi ;)...si uite asa mai aflu cate ceva despre tine ca de vazut sau vorbit mai greu...

  ReplyDelete
 11. Cum să nu urmărim?!

  Îl urmărim pe Luca îndeaproape. :)

  ReplyDelete