Tuesday, November 13, 2007

there is no crystal ballthe magic is within

8 comments:

 1. super poza...foarte inspirata ! nice one zeeny !..

  ReplyDelete
 2. reprezentant al mass media4:22 PM, November 15, 2007

  Se vede limpede ca aici ai putut patrunde - fara probleme - cu aparatul de fotografiat! Ca reprezentant al mass media online...fireste!

  ReplyDelete
 3. Pentru a mia oara, te rog incearca sa ma ignori. Considera ca nu exist. LASA-MA. Ma agasezi, ma plictisesti, ma indispui. Faci conexiuni aiurea si produci ironii degeaba.

  Nu ma mai filtra.

  Daca poti sa ma inghiti asa cum apar, bine, daca nu, scuteste-ma de un delete.

  Bite your way into the net somewhere else.

  ReplyDelete
 4. Experimentul fotografic este foarte interesant si extrem de intim. De fapt cred ca legatura dintre tine si aparatul tau este una cel putin la fel de intima. Banuiesc ca stii asta foarte bine. Recunosc ca atentia mi-a fost captata nu de globul de cristal in care ti se reflecta imaginea ci de imagine in sine. Dar asta e o chestie masculina. Pana la urma fiecare vede ce intelege si ce vrea, unde prin "ce vrea" se intelege ce "isi doreste" si nu ce "isi impune". In sfarsit e mai greu de explicat intrucat nici eu nu prea inteleg ce vreau.
  In numele tuturor barbatilor iti multumesc pentru poza.Cred ca ai niste sini frumosi ca niste globuri de cristal. Parerea mea.

  ReplyDelete
 5. kids, play nice in my playground.

  ReplyDelete
 6. zeeny de ce sa play nice. are dreptate omu(anonimea), sa fii mandra de ei. de multumit ti-o multumit el si pentru mine.

  ReplyDelete